19238000

Jag, Lumma Warda, är Legitimerad Veterinär och driver Bro Mobil Veterinär sedan 2013. Med passion och stort intresse för djur och människor, och allt däremellan erbjuder vi veterinärvård i djurets hemmiljö.

Jag har varit svenskt legitimerad veterinär sedan slutet av 2012. Jag är utbildad till veterinär först vid Veterinärmedicinsk högskola i Irak sedan på Sveriges Lantbruksuniversitet-SLU i Skara och Uppsala. Under min utbildning och min tjänst som veterinär, har jag skaffat mig erfarenhet av såväl små djurkliniker som stora djursjukhus i Sverige. Nu startar jag min egen ambulerande veterinärpraktik i Upplands Bro och Sigtuna för att kunna ägna mina patienter den tid och uppmärksamhet de behöver.

Jag har mitt special intresse i kattens och hundens sjukdomar och håller mig ständigt uppdaterad genom att delta i olika kurser och kongresser för fortbildning inom både katt och hundmedicin. Jag är Medlem i Sveriges Veterinär Förbundet (SVF) och FVF- Företagare (Företagande Veterinärers Förening).

Utanför jobbet bor vi ute på landet och njuter av naturen med familjen och våra katter. På fritiden är väldigt förtjust i inredningsdesign, matlagning och resor.

Vid frågor skicka
gärna ett SMS med Ditt namn och ärende till: 070-0740150, så kontaktar jag Dig så fort jag kan, eller maila  ditt ärende till bromobilveterinar@gmail.com

Lumma Warda, leg. Veterinär som driver Bro Mobil Veterinär
Lumma Warda, leg. Veterinär som driver Bro Mobil Veterinär


Företagsfakta

Bro Mobil Veterinär är en del av Bro Hälso- och Veterinärservice AB
Organissationsnummer:
556930-6326
Momsreg.nr/VAT. nr. SE556930632601
Bankgiro: 179-1219
Pulsgiro: 671483-6

Innehar F-Skattesedel och är momsregistrerad


Oscar & Mario välkomnas till familjen

Hjärtliga välkomna, Oscar & Mario föddes 2014-05-01, som vägde 1,30 kg blå mitted respektive 1,60 kg brun colorpoint, Ragdoll hanar in i vårt liv!

Oscar & Mario
Oscar & Mario
www.bromobilveterinar.se