19238000

Jag, Lumma Warda, är Legitimerad Veterinär och driver Bro Mobil Veterinär sedan 2013. Med passion och stort intresse för djur och människor, och allt däremellan erbjuder vi veterinärvård i djurets hemmiljö.

Jag har varit svenskt legitimerad veterinär sedan 2012. Jag är utbildad till veterinär först vid Veterinärmedicinsk högskola i Irak år 2001, sedan på Sveriges Lantbruksuniversitet-SLU i Skara och Uppsala. Under min utbildning och min tjänst som veterinär, har jag skaffat mig erfarenhet av såväl små djurkliniker som stora djursjukhus i Sverige. Nu startar jag min egen ambulerande veterinärpraktik i Upplands Bro och Sigtuna för att kunna ägna mina patienter den tid och uppmärksamhet de behöver.

Jag har mitt special intresse i kattens och hundens sjukdomar och håller mig ständigt uppdaterad genom att delta i olika kurser och kongresser för fortbildning inom både katt och hundmedicin. Jag är Medlem i Sveriges Veterinär Förbundet (SVF) och FVF- Företagare (Företagande Veterinärers Förening).

Jag jobbar dessutom vid sidan om som digtial veterinär på Vethem.

Utanför jobbet bor vi ute på landet och njuter av naturen med familjen och våra katter. På fritiden är väldigt förtjust i inredningsdesign, matlagning och resor.

Vid frågor skicka
gärna ett SMS med Ditt namn och ärende till: 070-0740150, så kontaktar jag Dig så fort jag kan, eller maila  ditt ärende till bromobilveterinar@gmail.com

Lumma Warda, leg. Veterinär som driver Bro Mobil Veterinär
Lumma Warda, leg. Veterinär som driver Bro Mobil Veterinär


Företagsfakta

Bro Mobil Veterinär är en del av Bro Hälso- och Veterinärservice AB
Organissationsnummer:
556930-6326
Momsreg.nr/VAT. nr. SE556930632601
Bankgiro: 179-1219
Pulsgiro: 671483-6

Innehar F-Skattesedel och är momsregistrerad

www.bromobilveterinar.se