19238000

Jag, Lumma Warda, är Legitimerad Veterinär och driver Bro Mobil Veterinär sedan slutet av 2013. Med passion och stort intresse för djur och människor, och allt däremellan erbjuder vi veterinärvård i djurets hemmiljö.

Jag är svenskt legitimerad veterinär sedan 2012 och är utbildad till veterinär först vid Bagdads Universitet- Veterinärmedicinsk högskola i Irak, sedan på Sveriges Lantbruksuniversitet-SLU i Skara och Uppsala. Under min utbildning och min tjänst som veterinär, har jag skaffat mig erfarenhet av såväl små djurkliniker som stora djursjukhus i Sverige. Nu startar jag min egen ambulerande veterinärpraktik i Upplands Bro och Sigtuna för att kunna ägna mina patienter den tid och uppmärksamhet de behöver.

Jag har mitt special intresse i smådjurs sjukdomar och allting som rör katter ligger nära mitt hjärta. Jag håller mig ständigt uppdaterad genom att delta i olika kurser och kongresser för fortbildning inom både katt och hundmedicin. Jag är Medlem i Sveriges Veterinär Förbundet (SVF) och FVF- Företagare (Företagande Veterinärers Förening).

Utanför jobbet bor jag ute på landet i Sigtuna och njuter av naturen med familjen och våra älskade katter. På fritiden är jag väldigt förtjust i inredningsdesigen och hem dekoration. 


Bästa hälsningar,
Lumma Warda leg. veterinär 


 


Företagsfakta

Bro Mobil Veterinär 
Organissationsnummer:
556930-6326
Momsreg.nr/VAT. nr. SE556930632601
Bankgiro: 179-1219
Pulsgiro: 671483-6

Innehar F-Skattesedel och är momsregistrerad

Lumma Warda, leg. Veterinär som driver Bro Mobil Veterinär med assistensen Aristo
Lumma Warda, leg. Veterinär som driver Bro Mobil Veterinär med assistensen Aristo
www.bromobilveterinar.se