19238000

Jag, Lumma Warda, är Legitimerad Veterinär och driver Bro Mobil Veterinär sedan 2013. Med passion och stort intresse för djur och människor, och allt däremellan erbjuder vi veterinärvård i djurets hemmiljö.

Jag har varit svenskt legitimerad veterinär sedan 2012. Jag är utbildad till veterinär först vid Bagdads Universitet- Veterinärmedicinsk högskola i Irak år 2001, sedan på Sveriges Lantbruksuniversitet-SLU i Skara och Uppsala. Under min utbildning och min tjänst som veterinär, har jag skaffat mig erfarenhet av såväl små djurkliniker som stora djursjukhus i Sverige. Nu startar jag min egen ambulerande veterinärpraktik i Upplands Bro och Sigtuna för att kunna ägna mina patienter den tid och uppmärksamhet de behöver. Jag jobbar dessutom vid sidan om som digital veterinär.

Jag har mitt special intresse i kattens och hundens sjukdomar och håller mig ständigt uppdaterad genom att delta i olika kurser och kongresser för fortbildning inom både katt och hundmedicin. Jag är Medlem i Sveriges Veterinär Förbundet (SVF) och FVF- Företagare (Företagande Veterinärers Förening).

Utanför jobbet bor vi ute på landet och njuter av naturen med familjen och våra katter. På fritiden är väldigt förtjust i inredningsdesign, matlagning och resor.

Vid övriga frågor om bokningar skicka
gärna ett e-post med Ditt namn och ärende, vi svarar i mån av tidbromobilveterinar@gmail.com.

Lumma Warda, leg. Veterinär som driver Bro Mobil Veterinär
Lumma Warda, leg. Veterinär som driver Bro Mobil Veterinär


Företagsfakta

Bro Mobil Veterinär 
Organissationsnummer:
556930-6326
Momsreg.nr/VAT. nr. SE556930632601
Bankgiro: 179-1219
Pulsgiro: 671483-6

Innehar F-Skattesedel och är momsregistrerad

www.bromobilveterinar.se